Spreads Straight From The Venflon.

Lost In The Ozone

Kul att läsa något nytt

När det kommer till böcker så finns det så otroligt mycket som man kan läsa och det finns böcker om allt möjligt. Ja det kan verkligen vara skönt att få lite extra hjälp att veta lite olika om olika saker och då är det ju toppen att man kan läsa sig till det och så kan man antingen köpa eller låna dom böckerna.
Kul att det finns så mycket som man kan lära sig hemma utan att man måste börja plugga. Även om det är kul och plugga också så kan det vara intressant att lära sig lite nytt när man känner för det. Då kan man låna lite böcker och se vad det är som man kan lära sig själv.

Hitta lite ny läsning 

Ja det finns ju så många olika böcker som man kan läsa och det är ju underbart för att läsa är ju som att komma in i en annan värld för en stund och det är väldigt härligt. Sen så kan det vara kul att läsa något helt annat än vad man brukar läsa. Man kanske väljer att läsa lite ledarskapsböcker för att lära sig lite mer om det och visst är det kul när man kan lära sig nya saker och sånt som man inte har läst tidigare.
Det som är så härglit med att läsa är att man lär sig så mycket mer och att man kan lära sig saker som man tidigare inte kunde och det är ju underbart när det kan vara så att man lär sig något helt nytt och att man får nytta av det man läser. Ja det kan vara skönt att variera sin läsning lite och läsa om olika saker så att man lär sig lite av varje och det är ju kul och till nytta för en och det vill man ju.